Lajmet e fundit

Studim: Ndryshimet klimatike mund t’i bëjnë merimangat më agresive
21Gsh
Studim: Ndryshimet klimatike mund t’i bëjnë merimangat më agresive

Ndryshimet dramatike të klimës do të kenë shumë efekte anësore negative që ne nuk i kem...

Njohësja e mjedisit: Ndotja dhe nxjerrja ilegale e zhavorrit, shkatërrim për lumenjtë
20Gsh
Njohësja e mjedisit: Ndotja dhe nxjerrja ilegale e zhavorrit, shkatërrim për lumenjtë

Ndotja e ajrit në Kosovë gjatë viteve të fundit ka qenë njëra ndër problemet kryesore....

Meksika lufton ndotjen e ajrit me pemë artificiale
19Gsh
Meksika lufton ndotjen e ajrit me pemë artificiale

Pemët janë një nga gjërat më të mira që ne kemi për të pastruar ajrin e Tokës, por ato...