Moti në Gjakovë

12 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
15:00
Me diell
24°
0
35.4%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
17°
0
55.4%
3 m/s - 3.2
21:00
I kthjellët
17°
0
60.2%
3 m/s - 2.8
00:00
I kthjellët
15°
0
72.7%
2 m/s - 1.6

Premierliga Angleze do të përdorë teknologjinë e pozicionit jashtë loje gjysmë të automatizuar

2024-04-12 09:29:57
13 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
15°
0
79.9%
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
23°
0
44.6%
3 m/s - 2.6
18:00
I kthjellët
17°
0
67%
2 m/s - 2.2
00:00
I kthjellët
15°
0
57.2%
2 m/s - 1.9
14 Prill E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
68.2%
1 m/s - 1
12:00
Me diell
24°
0
40.5%
1 m/s - 1.4
18:00
I kthjellët
20°
0
50.5%
2 m/s - 1.8
00:00
I kthjellët
11°
0
88.6%
2 m/s - 1.7
15 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
15°
0
73.5%
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
24°
0
33.8%
7 m/s - 7.1
18:00
I kthjellët
18°
0
46.7%
6 m/s - 5.9
00:00
Pjesërisht me re
16°
0
53.2%
6 m/s - 5.6
16 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
16°
0
63%
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.5
39.3%
9 m/s - 8.7
18:00
Shi
17°
1.1
66.6%
5 m/s - 5.2
00:00
Shi
14°
1.3
81.7%
5 m/s - 5.2
17 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
14°
0.8
79.6%
6 m/s - 5.5
12:00
Shi i madh
16°
5.4
69.3%
7 m/s - 6.5
18:00
Pjesërisht me re
11°
0.2
74.7%
6 m/s - 6.3
00:00
Pjesërisht me re
8°
0.1
77%
7 m/s - 7.3
18 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
71.5%
5 m/s - 4.9
12:00
I kthjellët
14°
0
43.4%
8 m/s - 7.5
18:00
Pjesërisht me re
10°
0.1
55.5%
4 m/s - 4
00:00
Shi
7°
4.7
81.3%
1 m/s - 1
19 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0.3
86.3%
2 m/s - 1.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
46.1%
6 m/s - 5.5
18:00
I kthjellët
7°
0
82%
2 m/s - 1.6
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
81.2%
1 m/s - 0.7
20 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0
72.1%
1 m/s - 1.3
12:00
Shi
13°
1.3
55%
1 m/s - 0.9
18:00
Shi i madh
10°
5.6
86.2%
1 m/s - 1.1
00:00
Shi i madh
8°
21.2
88.3%
1 m/s - 1.3
21 Prill E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi i madh
7°
13.7
88.6%
2 m/s - 2.4
12:00
Shi
8°
4.1
85.1%
1 m/s - 0.8
18:00
Pjesërisht me re
8°
0
93.6%
1 m/s - 0.9

Pamje të drejtpërdrejta

Gjakovë

Gjakova është qytet në pjesën perëndimore të Kosovës. Po ashtu Gjakova është qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër. Toka ku filloj të ngrihet qyteti ishte në pronësi të Jak Vulës. Sipas gojëdhënës, hoxha Hadum Aga e bindi Jakun që ta dhuroj tokën për ndërtimin e xhamijes më pas në atë tokë u filloj të ndërtohet dhe qyteti, i cili në fillim u quajt Jakovë (nga turqishtja: fusha e Jakut). Në shekullin XIX filloi të përdorej emri i tanishëm.