Moti në Sarandë

21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - verilindje
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
26°
0 m/s - verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
23°
2 m/s - verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
29°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
30°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
29°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
0 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
31°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
0 m/s - lindje-juglindje
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
1 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
30°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje-juglindje
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
1 m/s - verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
30°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - lindje-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
30°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
0 m/s - lindje-juglindje
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
1 m/s - lindje-verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
30°
3 m/s - veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
0 m/s - veriperëndim
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - lindje-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje
14-20
Clear sky I kthjellët
31°
1 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
0 m/s - veriperëndim
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - lindje
14-20
Clear sky I kthjellët
30°
3 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri-veriperëndim
31 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
24°
0 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
26°
0 m/s - lindje-verilindje

Sarandë

Saranda është qytet në Shqipërinë jugore i vendosur ne bregun e detit Jon. Është e vendosur ne një shpat mali. Nga veriu qyteti Sarandë kufizohet me Kakomenë dhe Hamalloin, nga juglindja me Lëkurësin (fshati shpërngulur qysh në kohën e Luftës së Lëkurësit, më 1878, sot topogërmadhë), nga lindja me Gjashtën dhe nga perëndimi me Detin Jon. Saranda ka një klimë tipike mesdhetare. Saranda ka numrin më të lartë të ditëve me diell edhe në Evropë, mbi 270 ditë.