Moti në Tetovë

23 Maj E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
15:00
Me diell
20°
0
55.4%
2 m/s - 2.2
18:00
I kthjellët
17°
0
66.7%
2 m/s - 1.6
21:00
I kthjellët
13°
0
83%
1 m/s - 1.3
00:00
I kthjellët
11°
0
86.1%
2 m/s - 1.5
24 Maj E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
17°
0.6
67.3%
1 m/s - 1
12:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0.3
55.3%
2 m/s - 1.5
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
65.6%
2 m/s - 1.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
85.7%
1 m/s - 1.1
25 Maj E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
17°
0
75.6%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me shi
21°
0.6
56.8%
3 m/s - 2.6
18:00
Shi
16°
1.3
86.4%
1 m/s - 1.4
00:00
Shi
14°
2.1
87.3%
1 m/s - 1.1
26 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
14°
0.7
85.2%
1 m/s - 1.4
12:00
Pjesërisht me shi
20°
0.7
59.1%
1 m/s - 0.9
18:00
Pjesërisht me re
16°
0
80.3%
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me re
12°
0
90.6%
1 m/s - 1
27 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
71.5%
1 m/s - 1
12:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
42.4%
2 m/s - 1.8
18:00
Pjesërisht me re
18°
0
52.1%
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
12°
0
80.4%
2 m/s - 1.5
28 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
18°
0.2
57.5%
1 m/s - 0.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
41.7%
1 m/s - 0.9
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
56.8%
1 m/s - 0.5
00:00
I kthjellët
12°
0
86.4%
1 m/s - 1.4
29 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
18°
0.6
63.7%
1 m/s - 0.5
12:00
Shi
21°
4.4
54.7%
1 m/s - 0.8
18:00
Pjesërisht me re
16°
0
80.3%
1 m/s - 1
00:00
Pjesërisht me re
13°
0.2
88.7%
1 m/s - 0.8
30 Maj E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
15°
1.6
84.4%
1 m/s - 0.8
12:00
Reshje të lehta shiu
19°
0.9
63.7%
1 m/s - 1.2
18:00
Pjesërisht me re
16°
0
88%
1 m/s - 0.8
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
94.8%
1 m/s - 1.1
31 Maj E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
16°
0
79.6%
1 m/s - 0.7
12:00
Pjesërisht me re
22°
0
59.3%
1 m/s - 1.2
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
73%
0 m/s - 0.4
00:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0
84.3%
1 m/s - 1.1
01 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
70.7%
1 m/s - 0.7
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
53.5%
1 m/s - 1.1
18:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
66%
0 m/s - 0.3

Tetovë

Tetova është qytet dhe qendër e komunës së Tetovës në Republikën e Maqedonisë. Tetova gjendet në pjesën veriperëndimore të Maqedonisë. Ajo nga veriu kufizohet me Kosovën, në lindje me Shkupin, në jug me Makedonski Brodin dhe në jugperëndim dhe perëndim me Gostivarin.