Moti në Shkodër

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0.2
80.5%
2 m/s - 2
09:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
62.5%
1 m/s - 1.3
12:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0
49.8%
2 m/s - 1.6
15:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0
56.5%
3 m/s - 3.2
18:00
I kthjellët
23°
0
63.8%
3 m/s - 2.5
21:00
I kthjellët
20°
0
83.7%
3 m/s - 3.3
00:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
88%
2 m/s - 2.4
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
75.2%
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
26°
0
52.5%
3 m/s - 3
18:00
I kthjellët
22°
0
67%
3 m/s - 3.3
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
89.3%
2 m/s - 1.9
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
67%
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
28°
0
49.6%
1 m/s - 1.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0
67.4%
3 m/s - 3.2
00:00
I kthjellët
21°
0
92%
1 m/s - 1
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
24°
1.7
72.1%
1 m/s - 1.2
12:00
Pothuajse i kthjellët
26°
0
60.8%
4 m/s - 4.1
18:00
Pjesërisht me re
26°
0
55.5%
1 m/s - 1
00:00
I kthjellët
21°
0
89.6%
1 m/s - 0.9
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
24°
0
66.9%
2 m/s - 1.8
12:00
Pothuajse i kthjellët
30°
0
44.5%
3 m/s - 3.2
18:00
I kthjellët
28°
0
59.5%
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
23°
0
85%
1 m/s - 1.4
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
64.4%
1 m/s - 1
12:00
Me diell
32°
0
41.7%
2 m/s - 1.9
18:00
I kthjellët
30°
0
57.1%
1 m/s - 0.5
00:00
I kthjellët
24°
0
92.7%
1 m/s - 1.1
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
74.9%
1 m/s - 0.8
12:00
Pothuajse i kthjellët
34°
0
39.7%
1 m/s - 0.7
18:00
I kthjellët
30°
0
72.5%
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
26°
0
80.2%
2 m/s - 1.5
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
29°
0
64.4%
2 m/s - 1.8
12:00
Me diell
36°
0
33.7%
2 m/s - 2
18:00
I kthjellët
33°
0
55.3%
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
26°
0
78%
1 m/s - 1.3
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
29°
0
61.5%
1 m/s - 0.8
12:00
Me diell
34°
0
41.7%
4 m/s - 3.5
18:00
I kthjellët
28°
0
62.9%
3 m/s - 3.3
00:00
I kthjellët
24°
0
79%
1 m/s - 1.1

Shkodër

Shkodër është qytet dhe bashki në Shqipërinë Veriperëndimore e qendra e rrethit dhe qarkut me të njëjtin emër. Është një prej qyteteve më të kahershme të Shqipërisë, me një histori banimi mijëvjeçare në qytet dhe krahinë.