Moti në Vlorë

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0.4
79.7%
6 m/s - 6.4
09:00
Me diell
25°
0
52%
7 m/s - 7.1
12:00
Me diell
26°
0
48.2%
7 m/s - 7.2
15:00
Me diell
24°
0
53.6%
7 m/s - 6.6
18:00
I kthjellët
21°
0
66.8%
5 m/s - 5.2
21:00
I kthjellët
19°
0
78.4%
4 m/s - 4
00:00
I kthjellët
15°
0
88.2%
3 m/s - 2.9
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
64.4%
5 m/s - 4.8
12:00
Me diell
26°
0
46.9%
6 m/s - 5.7
18:00
I kthjellët
23°
0
59.3%
4 m/s - 4.2
00:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
76.3%
2 m/s - 1.7
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0
52.9%
3 m/s - 3.2
12:00
Pjesërisht me re
30°
0
34.6%
5 m/s - 4.8
18:00
Pjesërisht me re
26°
0
46.2%
1 m/s - 1.3
00:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
69.7%
2 m/s - 1.5
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
23°
0.1
52%
1 m/s - 0.5
12:00
Me diell
31°
0
34%
4 m/s - 3.7
18:00
I kthjellët
25°
0
63.8%
1 m/s - 1.3
00:00
I kthjellët
20°
0
85.7%
1 m/s - 1.4
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
24°
0
64.2%
2 m/s - 1.5
12:00
Me diell
29°
0
52.2%
5 m/s - 4.9
18:00
I kthjellët
25°
0
65.2%
2 m/s - 1.9
00:00
I kthjellët
20°
0
84.7%
1 m/s - 1.2
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
25°
0
66.1%
1 m/s - 0.8
12:00
Me diell
32°
0
45.4%
5 m/s - 4.9
18:00
I kthjellët
27°
0
63.1%
1 m/s - 1.4
00:00
I kthjellët
21°
0
75.1%
2 m/s - 1.8
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
63%
1 m/s - 1
12:00
Me diell
35°
0
33.6%
5 m/s - 4.8
18:00
I kthjellët
28°
0
55.3%
2 m/s - 1.9
00:00
I kthjellët
22°
0
75.9%
1 m/s - 0.8
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
28°
0
58.5%
1 m/s - 0.6
12:00
Me diell
36°
0
38.9%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
31°
0
47.5%
1 m/s - 0.8
00:00
I kthjellët
24°
0
62%
1 m/s - 1.4
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
30°
0
49.5%
2 m/s - 2.1
12:00
Me diell
35°
0
31.7%
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
29°
0
57.7%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
24°
0
77.5%
1 m/s - 1.3

Vlorë

Vlora është një qytet bregdetar në jugperëndim të Shqipërisë. Vlora është qyteti i dytë më i madh portual pas Durrësit, me një popullsi afërsisht 200.000 (2013). Ndodhet në jugperëndim të Shqipërisë, në Detin Adriatik dhe është qendra e Rrethit të Vlorës dhe të Qarkun së Vlorës. Është qyteti ku është shpallur Deklarata e Pavarësisë shqiptare më 28 nëntor 1912.