Moti në Tiranë

22 Janar E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
08:00
Pothuajse i kthjellët
1°
0
0 m/s - 0.3
12:00
Pjesërisht me re
5°
0
4 m/s - 3.7
18:00
I kthjellët
0°
0
2 m/s - 1.8
00:00
I kthjellët
-2°
0
1 m/s - 1.1
23 Janar E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
-3°
0
1 m/s - 0.7
12:00
I kthjellët
5°
0
3 m/s - 2.7
18:00
I kthjellët
-1°
0
2 m/s - 1.6
00:00
I kthjellët
-2°
0
2 m/s - 1.7
24 Janar E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
-4°
0
1 m/s - 1.2
12:00
I kthjellët
3°
0
1 m/s - 1.3
18:00
I kthjellët
-3°
0
2 m/s - 1.9
00:00
I kthjellët
-5°
0
1 m/s - 0.6
25 Janar E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
-5°
0
1 m/s - 0.8
12:00
I kthjellët
5°
0
3 m/s - 2.5
18:00
I kthjellët
-2°
0
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
-1°
0
2 m/s - 1.9
26 Janar E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
0°
0
1 m/s - 0.7
12:00
I kthjellët
7°
0
2 m/s - 2.3
18:00
I kthjellët
0°
0
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
1°
0
1 m/s - 1.3
27 Janar E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
0°
0
1 m/s - 1.2
12:00
Pjesërisht me re
8°
0
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
3°
0
1 m/s - 0.7
00:00
Pjesërisht me re
2°
0
2 m/s - 2.2
28 Janar E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
2°
0
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
10°
0
1 m/s - 0.8
18:00
Pjesërisht me re
6°
0
1 m/s - 1.4
00:00
Pjesërisht me re
2°
0
1 m/s - 1.1
29 Janar E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
0°
0
1 m/s - 1.1
12:00
I kthjellët
12°
0
2 m/s - 1.5
18:00
Pothuajse i kthjellët
6°
0
2 m/s - 1.6
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
1 m/s - 0.7
30 Janar E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
4°
0
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
4 m/s - 3.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0
1 m/s - 1.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
5°
0
1 m/s - 1.2

Tiranë

Tirana (në të folmen tiranase: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë të rrethuar nga Mali i Dajtit në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e Vaqarrit dhe Yzberishtit në perëndim dhe ato të Kamzës në veri.