Moti në Shëngjin

21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - jug-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
11°
1 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - lindje-verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veri-verilindje
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jug-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
12°
0 m/s - veriperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veri-verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - veri
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - perëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
10°
0 m/s - jugperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
20°
0 m/s - verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
0 m/s - jugperëndim
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
13°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - jug
20-02
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - jugperëndim
25 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
12°
1 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
11°
0 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
21°
1 m/s - veri-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - veri
26 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
13°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - veri-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
14°
1 m/s - veri
27 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-07
Clear sky I kthjellët
11°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
07-13
Clear sky I kthjellët
9°
0 m/s - jugperëndim
13-19
Clear sky I kthjellët
20°
0 m/s - veri-verilindje
19-01
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jugperëndim
28 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Clear sky I kthjellët
11°
0 m/s - jug-jugperëndim
07-13
Clear sky I kthjellët
10°
0 m/s - jug
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - veri-verilindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
0 m/s - perëndim
29 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
0 m/s - jugperëndim
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
0 m/s - jug-jugperëndim
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - veri-verilindje
19-01
Cloudy I vrenjtur
12°
0 m/s - jug-jugperëndim
30 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
1 m/s - jugperëndim
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - jug-jugperëndim

Shëngjin

Shëngjini është qytezë turistike në qarkun e Lezhës në Shqipërinë veri-perëndimore. Qyteti dallohet për portin e tij dhe për plazhin i gjërë. Shëngjini ndodhet rreth 7 km në perëndim të Lezhës dhe ka një popullsi prej 4,000 banorë.