Moti në Durrës

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
20°
0.2
87.4%
3 m/s - 3.3
09:00
Me diell
23°
0
60.5%
7 m/s - 7.1
12:00
Me diell
24°
0
61.3%
6 m/s - 5.8
15:00
Me diell
23°
0
60.5%
6 m/s - 5.6
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
74.3%
5 m/s - 5
21:00
Mjegull
18°
0
90.7%
2 m/s - 1.7
00:00
Mjegull
17°
0
99.6%
1 m/s - 1.3
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
20°
0
83.8%
2 m/s - 2.3
12:00
Me diell
24°
0
66.5%
5 m/s - 4.8
18:00
I kthjellët
21°
0
75.5%
2 m/s - 2.4
00:00
Pjesërisht me re
17°
0
91.6%
1 m/s - 1.3
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
66.2%
2 m/s - 1.6
12:00
Pjesërisht me re
27°
0
54.1%
4 m/s - 4
18:00
Pjesërisht me re
23°
0
72.5%
3 m/s - 2.9
00:00
Shi
20°
1
79.7%
1 m/s - 1.3
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
22°
1.2
77.7%
2 m/s - 1.6
12:00
Me diell
28°
0
42.7%
4 m/s - 4.1
18:00
Pjesërisht me re
23°
0
79%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
20°
0
91.2%
2 m/s - 1.6
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
23°
0
73.5%
1 m/s - 0.8
12:00
Me diell
27°
0
61.6%
5 m/s - 4.7
18:00
I kthjellët
24°
0
74%
3 m/s - 3
00:00
I kthjellët
21°
0
88.5%
1 m/s - 1.2
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
25°
0
73.1%
0 m/s - 0.3
12:00
Me diell
30°
0
50.5%
4 m/s - 3.9
18:00
I kthjellët
25°
0
73.6%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
22°
0
77.5%
1 m/s - 1.3
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
68.9%
0 m/s - 0.3
12:00
Me diell
31°
0
53.3%
4 m/s - 3.7
18:00
I kthjellët
26°
0
62.6%
4 m/s - 3.6
00:00
I kthjellët
23°
0
79.3%
1 m/s - 1
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
68.6%
1 m/s - 0.5
12:00
Me diell
32°
0
51%
3 m/s - 3.4
18:00
I kthjellët
29°
0
61.3%
3 m/s - 3.2
00:00
I kthjellët
25°
0
71.8%
2 m/s - 1.5
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
29°
0
61.6%
2 m/s - 1.6
12:00
Me diell
31°
0
49.7%
3 m/s - 3.2
18:00
I kthjellët
27°
0
77.5%
2 m/s - 2.2
00:00
I kthjellët
23°
0
84.6%
2 m/s - 2

Durrës

Durrësi është qyteti i dytë më i madh në Shqipëri. Qyteti ka mbi 200,000 banorë dhe njëkohësisht është qendra e prefekturës dhe qarkut të Durrësit. Është një nga qytetet më të lashtë dhe më të rëndësishëm ekonomikë të Shqipërisë. Durrësi është i vendosur në bregdetin qëndror shqiptar, rreth 33 km (21 mi), në perëndim të kryeqytetit Tiranë.