Moti në Krrabë

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0.1
91.2%
2 m/s - 1.9
09:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
59.5%
4 m/s - 3.7
12:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
49%
4 m/s - 3.6
15:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
58.7%
4 m/s - 4.2
18:00
Pothuajse i kthjellët
18°
0
79.3%
3 m/s - 2.5
21:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
92%
1 m/s - 1.3
00:00
I kthjellët
13°
0
96.5%
2 m/s - 1.7
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
18°
0
73.8%
1 m/s - 0.7
12:00
Me diell
24°
0
54.1%
4 m/s - 3.5
18:00
I kthjellët
19°
0
76.4%
1 m/s - 1.4
00:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
87.8%
1 m/s - 1.4
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
20°
0
55.3%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
28°
0
37.6%
2 m/s - 2.2
18:00
Pjesërisht me re
22°
0
67.3%
1 m/s - 1.2
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
75.5%
1 m/s - 1.2
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
22°
0.2
58.5%
3 m/s - 2.9
12:00
Me diell
28°
0.1
34.2%
3 m/s - 2.7
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
69.2%
1 m/s - 1.4
00:00
I kthjellët
17°
0
80%
1 m/s - 0.7
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
23°
0.2
62.4%
1 m/s - 0.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0.3
44.1%
2 m/s - 1.9
18:00
I kthjellët
23°
0
70.6%
1 m/s - 1.3
00:00
I kthjellët
19°
0
71.1%
2 m/s - 2
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
25°
0
54.7%
1 m/s - 1.2
12:00
Pothuajse i kthjellët
31°
0
38.9%
1 m/s - 1.4
18:00
I kthjellët
25°
0
67.1%
1 m/s - 1.4
00:00
I kthjellët
20°
0
78.6%
1 m/s - 1.4
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
59.5%
1 m/s - 0.6
12:00
Me diell
33°
0
42.2%
3 m/s - 2.5
18:00
I kthjellët
27°
0
71.6%
1 m/s - 0.6
00:00
I kthjellët
22°
0
56.8%
2 m/s - 1.6
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
30°
0
50.3%
1 m/s - 1.2
12:00
Me diell
36°
0
31.4%
3 m/s - 3
18:00
I kthjellët
29°
0
54.3%
2 m/s - 1.5
00:00
I kthjellët
24°
0
50.2%
2 m/s - 1.7
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
30°
0
43.4%
1 m/s - 0.8
12:00
Me diell
34°
0
30.1%
4 m/s - 3.9
18:00
I kthjellët
27°
0
57.7%
1 m/s - 0.7
00:00
I kthjellët
21°
0
53.4%
1 m/s - 0.9

Krrabë

Krraba është një kryeqytet i komunës në Shqipëri. Ajo ndodhet në rrethin e Rrethiut në Tiranë dhe në prefekturën e Qarkut në Tiranë, në pjesën qendrore të vendit, 18 km në juglindje të kryeqytetit Tiranë. Krrabë është 416 metra mbi nivelin e detit dhe numri i banorëve është 1 177.