Moti në Prizren

21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
04-06
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - jug-juglindje
06-12
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jug-juglindje
12-18
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
20°
0 m/s - jug-juglindje
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
16°
1 m/s - jug-juglindje
06-12
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - jug
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - jug-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
0 m/s - jug-juglindje
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - jug-juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - jug
14-20
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
17°
0 m/s - jug-juglindje
25 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
15°
0 m/s - jug-juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
16°
1 m/s - jug-juglindje
26 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
16°
1 m/s - jug-juglindje
27 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-07
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - jug-jugperëndim
07-13
Clear sky I kthjellët
13°
0 m/s - jugperëndim
13-19
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
19-01
Clear sky I kthjellët
16°
0 m/s - jug-juglindje
28 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Clear sky I kthjellët
13°
0 m/s - jug-juglindje
07-13
Fair Pothuajse i kthjellët
13°
0 m/s - jug-jugperëndim
13-19
Fair Pothuajse i kthjellët
22°
1 m/s - veriperëndim
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
0 m/s - jug-juglindje
29 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
0 m/s - jug
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
0 m/s - jug-juglindje
30 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
0 m/s - jug-juglindje
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
0 m/s - jug-juglindje

Prizren

Prizreni është qytet në pjesën jug-perëndimore të Kosovës si dhe i dyti në Kosovë për nga madhësia dhe popullsia pas Prishtinës. Prizreni po ashtu është qendër e komunës dhe rajonit me të njëjtin emër. Qyteti ka një popullsi prej rreth 170,000 banorësh, shumica Shqiptarë. Komuna mendohet të ketë rreth 221,000 banorë, përfshi këtu vetë qytetin dhe 76 fshatrat që e përbëjnë. Gjindet në afërsi të Bjeshkëve të Sharrit në Kosovën jugore, rajoni kufizohet me Shqipërinë dhe Maqedoninë.