Moti në Antalya

21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Clear sky I kthjellët
19°
4 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
19°
4 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
29°
3 m/s - veri-verilindje
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
25°
1 m/s - jug-juglindje
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
20°
4 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
3 m/s - veri
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
26°
1 m/s - veri-veriperëndim
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
4 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
19°
4 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
2 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
27°
3 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - veri-veriperëndim
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
20°
4 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
22°
4 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Fair Pothuajse i kthjellët
29°
1 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - veri
25 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - veri-verilindje
26 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
17°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
21°
3 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
30°
0 m/s - lindje-juglindje
21-03
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - veri
27 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
20°
5 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
21°
4 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - veri
28 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
18°
3 m/s - veri
09-15
Clear sky I kthjellët
20°
3 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - veri-verilindje
29 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
16°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - veri
30 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
17°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veri

Antalya

Antalya ka verë të nxehtë dhe të thatë dhe dimër të butë dhe me shi. Rreth 300 ditë të vitit është me diell. Temperatura mesatare e detit është midis 16 °C në dimër dhe 27 °C në verë. Temperatura e lartë e regjistruar ka arritur në 45 °C në korrik, ndërsa më e ulëta u regjistrua në shkurt me −4 °C.