Sot dita më e nxehtë në Tiranë, Prishtinë dhe Shkup

Sot dita më e nxehtë në Tiranë, Prishtinë dhe Shkup

Sot kryeqytet Tirana, Prishtina dhe Shkupi do të regjistrojnë valën e parë të të nxehtit me temperatura tipike verore.

Në Tiranë temperaturat sot do të luhatën nga 19 deri në 25 °C, ndërsa në Prishtinë nga 17 deri në 27 °C. Ndërkaq në Shkup temperaturat do të lëvizin nga 17 deri në 25 °C.

Indeksi UV do të jetë shumë i lartë sot dhe preferohet zbatimi i këshillave që nga ora 10:00 e deri në 17:00 të mos ekspozohemi rrezeve direkte të diellit./Motilokal.com