Tërmeti zhvendos edhe rërën

Tërmeti zhvendos edhe rërën

Tërmeti shkatërrues i 26 nëntorit që goditi Shqipërinë dhe pasgoditje përveç jetëve të humbura, të lënduarve dhe dëmeve materiale, ka zhvendosur edhe rërën.  

Në foto shihet shkallëzimet e krijuara në rërë që janë një tjetër provë e fuqisë së tmerrshme që pati tërmeti.

Sipas matjeve me satelitë dhe radarë tërmeti në Shqipëri, ka ngritur tokën me rreth 10 centimetra afër Durrësit. /Motilokal.com