Alarmi i inxhinieres: Godinat me probleme strukturore, mungon kodi i ndërtimit

Alarmi i inxhinieres: Godinat me probleme strukturore, mungon kodi i ndërtimit

Inxhinierja Luljeta Bozo në një intervistë për a2news, ka ngritur alarmin mbi sigurinë e objekteve në Shqipëri dhe mungesën e kuadrit ligjor për të kontrolluar dhe disiplinuar ndërtimet në vend.

Bozo pohon se objektet që u shembën në Durrës dhe Thumanë kanë pasur probleme të theksuara strukturore dhe janë ndërtuar në zona që nuk lejohet të ndërtohet.