Dimër në vjeshtë! Prevalla veshët me petkun e bardhë [Foto]

Dimër në vjeshtë! Prevalla veshët me petkun e bardhë [Foto]

Ashtu siç kishim paralajmëruar së në viset malore do të ketë reshje bore, e mëngjesi i sotëm ka gjetur të mbuluar nga bora Malet e Sharrit më konkretisht Prevallën.

Fjollat e para të borës në Prevallë janë regjistruar në gjatë mbrëmjes së djeshme, ndërsa sot në mëngjes reshjet kanë qenë me intensive. Për shkak të depërtimit të rrymave të ftohta ajrore kemi edhe ulje të temperaturave. Temperatura gjatë ditës së sotme në Kosovë do të luhaten nga 3 deri në 4 gradë Celsius.

Reshje bore janë regjistruar në Brezovicë, Rugovë, Bajgorë dhe rrethinë të Ferizajt. Ndërsa në Shqipëri sot janë regjistruar reshjet e para të borës në Qarkun e Korçës dhe Kukësit./Motilokal.com

May be an image of snow

May be an image of nature, tree and snow

May be an image of nature, tree and snow

May be an image of nature, tree and snow

May be an image of snow, tree and nature