Në fotografi: 'Unaza e zjarrit', eklipsi i diellit në Britaninë e Madhe

Në fotografi: 'Unaza e zjarrit', eklipsi i diellit në Britaninë e Madhe

Disa pjesë të botës e kanë parë të plotë eklipsin unazor ose të ashtuquajturën “unaza e zjarrit”, por nga Britania e Madhe ka pasur një eklips të pjesshëm diellor./Motilokal.com

Eklips nga Greenock

Eklips nga plazhi Embo në Skoci

Eklips nga Ibstone, High Wycombe

Eklips nga Roslin

Eklips nga Shetland

Eklips nga Edinburgu

Zog dhe eklips në Romney Sands