Në foto: Shiu përmbyt pjesën veriore të Anglisë

Në foto: Shiu përmbyt pjesën veriore të Anglisë

Pjesa veriore e Anglisë është përmbytur nga reshjet e mëdha të shiut, duke detyruar shumë banorë të largohen nga shtëpitë e tyre.

Më shumë se 100 paralajmërime për përmbytjet janë vendosur në të gjithë Anglinë. Agjencia e Mjedisit (EA) u ka kërkuar banorëve që t'i marrin seriozisht këto njoftime.

Pesë paralajmërime të rënda - që do të thotë rrezik për jetën - ekzistojnë përgjatë lumit Don në Doncaster.

Këtu janë fotografitë e disa prej zonave të prekura. /Motilokal.com

Një rrugë e përmbytur në Worksop

Përmbytja në Worksop

Një rrugë e përmbytur në Worksop

Një rrugë e përmbytur në Worksop

Një rrugë e përmbytur në Worksop

Njerëzit janë duke u tronditur me siguri në Rotherham

Një anëtar i shërbimit të Zjarrit dhe Shpëtimit përhapet përmes ujit të përmbytjes

Uji i përmbytjes që mbulon shinat hekurudhore në stacionin e trenit Qendror Rotherham

Makinat e braktisura në Rotherham

Makinat e braktisura në Rotherham

Uji i përmbytjes shkon jashtë në një kanal

Lumi Derwent në Belper, Derbyshire

Lumi Don

Banorët ecin nëpër ujërat e përmbytjes

Një grua qëndron me çanta rërë jashtë shtëpisë së saj

Përmbytja në Matlock Bath

Traktor përmes ujit të përmbytjes

Një shtrat në dritaren e një dyqani qëndron në ujërat e përmbytur

Një njeri shpëtohet nga ujërat e përmbytjes