Parashikimi i motit për sot dhe ditët e ardhshme në Kosovë

Parashikimi i motit për sot dhe ditët e ardhshme në Kosovë

Moti sot në Kosovë parashihet të mbajë mot pjesërisht me re. Temperatura për ditën e sotme priten të arrijnë deri në 26 °C. Ngjashëm do të jetë edhe të martën, përderisa të mërkurën do të ketë ngritje të temperaturave që do të sillen nga 21 deri në 28 °C. /Motilokal/