Në ujërat e Vjosës kapet peshkaqeni blu

Në ujërat e Vjosës kapet peshkaqeni blu

Në rrjetat e peshkatarëve ka rënë një peshkaqen rreth tre milje nga bregu i detit në drejtim të derdhjes së lumit Vjosë.

Siç duket edhe nga pamjet, peshkaqeni është i vogël, rreth 2 kilogramë.

Peshkaqeni blu rritet deri në 400 kg dhe kryesisht rri në thellësi të detit edhe pse është agresiv nuk paraqet rrezikshmëri për pushuesit./Motilokal.com

Image may contain: outdoor