E rrallë në Australi, kangurët i gëzohen borës

E rrallë në Australi, kangurët i gëzohen borës

Temperaturat ekstreme që kanë kapluar Evropën janë plotësisht të kundërta me ato që po mbretërojnë në Australi, ku temperaturat minus kanë shkaktuar madje dhe probleme.

Bora që ka rënë në Uellsin e Ri Jugor të Australisë, gjatë fundjavës ka gëzuar jo vetëm banorët por siç shihet në një Video edhe kangurët. /Motilokal.com