Pranvera nga një perspektivë tjetër [Foto]

Pranvera nga një perspektivë tjetër [Foto]

Gjatë rrugës për në stacionin e autobusit, vura re se si njerëzit thjesht janë mbërthyer me kokën në telefonin e tyre. Mora disa minuta vetëm për të shijuar diellin dhe ditën e parë të pranverës. Shumë herë nuk i vërejmë gjërat e vogla të bukura që na rrethojnë çdo ditë, shkruan Motilokal.com

Shijoni fotografitë e mia gjatë rrugës për në stacionin e autobusit dhe disa fjalë motivuese.


Shikoni të mirën në situata të këqija dhe kurrë mos hiqni dorë nga ëndrrat tuaja


Bëni kohë për të qeshur, bëni kohë për të shijuar gëzimin e të qenurit gjallë


Nuk ka rëndësi se sa i gjatë apo i shkurtër jeni, ka rëndësi se çfarë vjen nga mendja juaj


Jini vetvetja, krijoni stilin tuaj


Idetë e shkëlqyera vijnë në gëzimin e dritës së diellit


Jini të befasuar nga dhuratat e vogla, këto janë bërë me dashuri


Bëhu një gëzim, bëhu dritë, bëhu një mik i shkëlqyeshëm për të gjithë


Askush nuk është i shëmtuar, të gjithë kemi diçka të bukur brenda, vetëm disa nuk kanë durimin ta zbulojnë atë