“Diplomon” macja në SHBA

“Diplomon” macja në SHBA

Një mace nga SHBA me emrin Max mori një doktoratë nderi në "Doktor i Letërsisë" nga Universiteti Shtetëror i Vermontit në njohje të miqësisë së tij.

Macja jeton në kampus dhe ka dëshmuar të jetë një gjuetar i aftë i dremitjes dhe minjve, duke qenë "anëtar i familjes së fakultetit për vite me radhë", sipas një postimi të fakultetit në rrjetet sociale, shkruan Guardian.

Ajo është prej vitesh anëtare e familjes sonë të madhe të fakultetit dhe me një zhurmë të madhe në ajër të miratimit, i japim titullin prestigjioz Doktor i Letërsisë, së bashku me të gjitha privilegjet që sjell: macet, postimet gërvishtëse dhe Privilegjet e tualetit të maceve, thuhet në njoftimin e tyre.

Max dikur ishte një kotele e egër në qytetin Fair Haven, Vermont, por për pesë vitet e fundit ai ka jetuar me pronarin e tij. Macja ishte një vizitore e shpeshtë në kampusin Castleton, ku studentët shpesh e përkëdhelnin, bënin fotografi për klasat e tyre të fotografisë dhe përndryshe morën mbështetje emocionale prej saj.

/Motilokal.com