Kjo është makina e parë e ëmbëlsirave nënujore dhe monedha është argëtuese

Kjo është makina e parë e ëmbëlsirave nënujore dhe monedha është argëtuese

Kompania Airheads prezantoi makinën e parë të ëmbëlsirave nënujore, e cila mund të përdoret në pishina dhe e vetmja monedhë është argëtimi.

Duke ngjallur nostalgji për verërat gjatë fëmijërisë dhe shumë argëtim në pishina, Airheads shpreson të që këtë verë "të kthejë të rriturit në pishinë". Është një makinë ëmbëlsirash që funksionon nën ujë.

Frymëzimi vjen nga një studim i fundit, i cili tregoi ndryshime të rëndësishme në zakonet e të rriturve kur bëhet fjalë për notin. Pothuajse tre të katërtat e të rriturve pranojnë se nuk notojnë aq shpesh sa kur ishin fëmijë dhe ëmbëlsirat si Airheads janë të lidhura ngushtë me ditët e verës në pishinë. E sapo inicuar, Airheads dëshiron të ringjallë kujtime të këndshme dhe të inkurajojë të rriturit të kthehen në pishinë, të notojnë dhe të zhyten.

"Makina jonë shitëse nënujore me siguri do t'i joshë të rriturit të kërcejnë në pishinë dhe të rijetojnë ditët e pakujdesshme të verës. Kështu që shumë njerëz ndjehen nostalgjikë dhe kujtojnë shijimin e ëmbëlsirave Airheads në ditët e ngrohta dhe ne duam ta kthejmë atë ndjenjë me një prekje të shtuar të argëtim”, tha nënkryetari i marketingut në kompaninë italo-holandeze Perfetti Van Melle, e cila zotëron markën amerikane Airheads.


Makina funksionon në një thellësi deri në 2.5 metra falë dizajnit të saj të papërshkueshëm nga uji dhe sistemit të lëvizjes së ajrit që lëshon karamele drejt notarëve. Gjithsesi, ata që duan karamele nuk kanë nevojë të përdorin para, por mjafton të bëjnë një nga “përpjekjet e ujit” që do t’u kërkojë makina.

Videoja promovuese tregon më së miri të gjithë procesin.

Airheads madje shet makinat e saj për 7,000 dollarë. Me çdo blerje pajisjesh, ofrohet një furnizim i përjetshëm i ëmbëlsirave Airheads.

/Motilokal.com