Ulqini goditet nga një stuhi e fortë

Ulqini goditet nga një stuhi e fortë

Mbrëmë Ulqini është goditu nga një stuhi e fortë, duke shkaktuar dëme të mëdha materiale, si dëmtimi i makinave dhe lokaleve dhe duke rrëzuar drunjtë. Po ashtu nga erërat e forta janë dëmtuar edhe çadrat në plazhe.

Më poshtë ju sjellim disa foto të shkaktuar nga erërat e forta. /Motilokal.com