Vala e të nxehtit vazhdon edhe në ditët në vijim në Maqedoninë Veriore

Vala e të nxehtit vazhdon edhe në ditët në vijim në Maqedoninë Veriore

Moti tropikal në Maqedoninë Veriore do të zgjatë deri nga mesi i javës së ardhshme, kur do të ketë zvogëlim të temperaturave maksimale për disa gradë.

Temperaturat për ditën e sotme do të lëvizin prej 26 deri 34 °C. E shtuna dhe e diela do të jenë të nxehta, temperaturat do të arrijnë deri në 36 °C. /Motilokal.com/