“E ndërkohë plakesh, i bindur se vite më të mira do të vijnë”. Thënie të veçanta nga Vasco Rossi

“E ndërkohë plakesh, i bindur se vite më të mira do të vijnë”. Thënie të veçanta nga Vasco Rossi

“Të ndalesh, në thelb, është si të vdesësh”.

“E ndërkohë plakesh, i bindur se vite më të mira do të vijnë”.

“Sepse me kohën ndryshon gjithçka, ndryshojmë edhe ne”.

“Ndjesitë, nuk janë asnjëherë tepër. Shumë shpejt mësohesh, lodhesh, por është e pamundur të jetosh pa to”.

“Nuk ka rëndësi që jeta është e shkurtër, duhet ta jetosh thellësisht”.

“Të harrosh është e thjeshtë, mjafton të mos e kujtosh çfarë të ka ndodhur”.

“Më kap dorën dhe më trego se nuk ka gjëra të pamundura”.

“Nëse diçka nuk e beson vetë ti, nuk ka se si ta besojë askush”.

“Jeta nuk është si një komedi që mund ta provosh paraprakisht. Duhet ta jetosh spontanisht”.

“Këngët janë si lulet që lindin nga dielli, janë si ëndrrat që nuk na mbetet gjë tjetër, veçse t’i shkruajmë me nxitim, sepse më vonë fshihen dhe nuk i mban dot mend”.

“Dënimi i parë: Duhet të kesh respekt për veten tënde. Kur e respekton veten dhe nuk e demoralizon atë, ke hedhur një hap të rëndësishëm për të jetuar”.

/bota.al