Shoferi dështon në 59 teste teorike para se ta kalojë atë

Shoferi dështon në 59 teste teorike para se ta kalojë atë

Një shofer nxënës, i cili dështoi në testin e teorisë 59 herë përpara se ta kalonte, është vlerësuar për angazhimin e tyre “të mahnitshëm”.

Personi, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, shpenzoi 1.380 £ dhe rreth 60 orë në proces në një qendër testimi në Redditch.

Kjo e ka bërë atë të dështojnë testin e teorisë më shumë se kushdo tjetër në Britani, por vetëm: një nxënës tjetër në Hull dështoi në 57 teste, një tjetër në Guildford 55 dhe një shofer në Tunbridge Wells dështoi 53 herë, shkruan BBC, transmeton Klankosova.tv.

AA tha se nervat gjithmonë luajnë një rol, por se “rishikimi është çelësi i suksesit”.