Moti në Vjenë

8 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-06
Clear sky I kthjellët
6°
2 m/s - jug
06-12
Clear sky I kthjellët
2°
2 m/s - jug
12-18
Clear sky I kthjellët
18°
6 m/s - jug-juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
18°
4 m/s - jug-juglindje
9 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
9°
3 m/s - jug
06-12
Clear sky I kthjellët
3°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
19°
1 m/s - veriperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
22°
3 m/s - veri-veriperëndim
10 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
12°
3 m/s - veriperëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
3 m/s - veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
2 m/s - verilindje
11 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
8°
2 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
1 m/s - juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
2 m/s - lindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
2 m/s - juglindje
12 Prill E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
8°
2 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
10°
2 m/s - juglindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
<1 mm
6 m/s - jug
20-02
Clear sky I kthjellët
16°
2 m/s - jug-juglindje
13 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
9°
2 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Light rain showers Reshje të lehta shiu
11°
<1 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
<1 mm
4 m/s - perëndim
20-02
Rain showers Shi
16°
4 mm
5 m/s - perëndim
14 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
5°
7 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
3°
6 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
10°
4 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
7°
2 m/s - veri-veriperëndim
15 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
2°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
5°
1 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
14°
0 m/s - lindje-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
13°
0 m/s - jug-jugperëndim
16 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
6°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
9°
1 m/s - veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
18°
4 m/s - perëndim
17 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
10°
2 m/s - veri-veriperëndim

Vjenë

Viena është kryeqyteti i Austrisë dhe poashtu një shtet federal (gjermanisht Bundesland). Më 2011 Viena kishte mbi 1.700.000 banorë dhe është pra qyteti me popullsinë më të madhe në Austri. Në Vienë e kanë qendrën shumë organizata ndërkombëtare si OPEC, OSBE, ONEA dhe OKB (përkrah New York-ut dhe Gjenevës).