Moti në Londër

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0.4
87.8%
6 m/s - 5.6
09:00
Shi
17°
3
68.6%
7 m/s - 6.7
12:00
Shi
17°
3.1
63.9%
7 m/s - 7.4
15:00
Pjesërisht me re
15°
0.3
72.6%
8 m/s - 7.9
18:00
Pjesërisht me re
16°
0.1
63.3%
6 m/s - 6.3
21:00
Pjesërisht me re
13°
0.1
77%
5 m/s - 5.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
86.2%
5 m/s - 4.7
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
11°
4
79.6%
5 m/s - 4.9
12:00
Shi
14°
3.1
82.8%
8 m/s - 8.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
65.3%
8 m/s - 7.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
83.5%
7 m/s - 6.6
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
12°
0.9
81.6%
6 m/s - 5.7
12:00
Pjesërisht me re
18°
0.2
53.4%
7 m/s - 6.9
18:00
Pjesërisht me re
16°
0
65.4%
6 m/s - 5.9
00:00
Pjesërisht me re
12°
0
84.3%
4 m/s - 3.8
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
13°
0.7
86.8%
3 m/s - 3.1
12:00
Pjesërisht me re
19°
0.3
60.3%
5 m/s - 5.1
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
59.4%
4 m/s - 3.8
00:00
Pjesërisht me re
13°
0.5
91.6%
2 m/s - 2.1
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
12°
0.5
90.1%
2 m/s - 2
12:00
Pjesërisht me re
16°
0
75.8%
3 m/s - 3.1
18:00
Pjesërisht me re
17°
0
71.1%
3 m/s - 3
00:00
Pjesërisht me re
14°
0
87.2%
2 m/s - 1.5
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
13°
0.5
89.7%
2 m/s - 2.1
12:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
57%
3 m/s - 3.4
18:00
I kthjellët
18°
0
51.5%
5 m/s - 4.5
00:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
81.2%
2 m/s - 2.3
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
11°
0
76.7%
2 m/s - 1.5
12:00
Pjesërisht me re
18°
0
53.2%
2 m/s - 2
18:00
Pjesërisht me re
18°
0
52.8%
1 m/s - 1.2
00:00
I kthjellët
10°
0
90.9%
2 m/s - 2.1
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
91.4%
1 m/s - 0.7
12:00
Pjesërisht me re
22°
0
49.9%
4 m/s - 4.3
18:00
Pjesërisht me re
18°
0.1
58.4%
7 m/s - 6.6
00:00
Shi
14°
1.8
78%
7 m/s - 7.3
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
15°
1.6
88.4%
9 m/s - 9.1
12:00
Shi i madh
17°
5.9
83.4%
10 m/s - 10.2
18:00
Pjesërisht me re
17°
0
84%
10 m/s - 9.8
00:00
I kthjellët
13°
0
79.8%
6 m/s - 6.3

Londër

Londra është kryeqyteti i Britanisë së madhe. Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si: Shtëpia e Parlamentit, Kulla e Londrës, Pallati Mbretëror etj.