Moti në Ulqin

28 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
18:00
I kthjellët
21°
0
4 m/s - 4.3
21:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
4 m/s - 3.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
4 m/s - 4.1

Si parashihet të jetë moti në Zvicër?

2023-05-28 15:26:37
29 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
5 m/s - 4.5
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
7 m/s - 7.2
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
3 m/s - 3.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
4 m/s - 4.1
30 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
21°
3.2
3 m/s - 3.4
12:00
Reshje të lehta shiu
22°
0.5
3 m/s - 2.8
18:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
1 m/s - 1.2
00:00
Pjesërisht me re
17°
0
2 m/s - 2.3
31 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
20°
0.2
2 m/s - 1.7
12:00
Shi
24°
1.3
2 m/s - 2.4
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
1 m/s - 1.2
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
1 m/s - 1.2
01 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
21°
5.9
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.3
2 m/s - 2.4
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
1 m/s - 0.6
00:00
I kthjellët
19°
0
1 m/s - 1.4
02 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
22°
2.8
1 m/s - 0.6
12:00
Reshje të lehta shiu
24°
0.5
2 m/s - 1.6
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
1 m/s - 1.4
00:00
Pjesërisht me re
18°
0.3
1 m/s - 1
03 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
20°
1.3
1 m/s - 1.2
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.4
3 m/s - 3
18:00
Pjesërisht me re
20°
0.3
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
2 m/s - 1.8
04 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0.4
1 m/s - 1.1
12:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0.2
2 m/s - 2.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
2 m/s - 1.6
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
1 m/s - 0.8
05 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
22°
0.2
2 m/s - 1.6
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
2 m/s - 1.8
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
1 m/s - 1.1
00:00
Shi
19°
2.5
1 m/s - 0.8
06 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
18°
3.2
2 m/s - 2.3
12:00
Shi
22°
2
2 m/s - 2.2
18:00
Shi
19°
1.1
1 m/s - 1.4

Ulqin

Ulqini është qytet bregdetar i themeluar në shekullin e V p. e. re. Komuna e Ulqinit ka një sipërfaqe prej 255 km².

Popullsia shumicë e Komunës se Ulqinit janë shqiptarët, të cilët janë banorë autoktonë të Ulqinit. Përveç shqiptarëve në qytetin e Ulqinit jetojnë dhe malazezët, serbët, boshnjakët, muslimanët, romët, egjiptianët dhe komunitete të tjera më të vogla.

Ulqini ka potencial të jashtëzakonshëm për zhvillimin e llojeve të ndryshme të turizmit.

Ky qytet ka një diversitet plazhesh, duke përfshirë plazhe ranore, gurore, e shkëmbore buzë pyllit të pishave, që përveç efektit mjekues të kripës së detit, kanë rërë kurative, burime të ujërave minerale sulfurike dhe baltë minerale.

Ulqini me sipërfaqen e tij ka dalje në detin Adriatik, kufizohet me lumi Buna dhe përfshinë malet e Bjeshkës së Rumisë dhe liqenin e Shasit.

Ulqini karakterizohet me variantin Adriatik të klimës mesdhetare dhe me vegjetacionin subtropikal. Ulqini ka klimë të përshtatshme dhe nga ky aspekt mund të krahasohet me qendrat më të njohura turistike të Mesdheut. Temperatura mesatare gjatë vitit është 16 °C. Muaji më i ftohtë është janari me një mesatare prej 8.6 °C e më i nxehti është korriku me mesatare 26 °C.