Moti në Stamboll

28 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
18:00
Pjesërisht me re
17°
0.2
7 m/s - 7.3
21:00
Pjesërisht me re
17°
0.3
7 m/s - 7.2
00:00
Pjesërisht me re
16°
0.2
6 m/s - 5.5

Si parashihet të jetë moti në Zvicër?

2023-05-28 15:26:37
29 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
17°
1
6 m/s - 6.1
12:00
Pjesërisht me re
19°
0.1
6 m/s - 5.9
18:00
Pjesërisht me re
17°
0
5 m/s - 4.5
00:00
Pjesërisht me shi
15°
0.6
4 m/s - 3.6
30 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
17°
1.8
3 m/s - 3.2
12:00
Pjesërisht me re
20°
0.1
5 m/s - 4.6
18:00
Pjesërisht me re
17°
0.1
4 m/s - 4
00:00
Pjesërisht me re
17°
0.2
2 m/s - 2.2
31 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0.1
2 m/s - 2.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
6 m/s - 5.8
18:00
I kthjellët
17°
0
4 m/s - 4.3
00:00
I kthjellët
16°
0
4 m/s - 3.7
01 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
19°
0
4 m/s - 4.3
12:00
Me diell
21°
0
7 m/s - 6.5
18:00
I kthjellët
17°
0
5 m/s - 5.4
00:00
Pjesërisht me re
16°
0
5 m/s - 4.5
02 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
5 m/s - 5.4
12:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
7 m/s - 6.8
18:00
Pjesërisht me re
18°
0.2
3 m/s - 3.3
00:00
I kthjellët
16°
0.1
3 m/s - 3
03 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
19°
0.1
1 m/s - 0.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
4 m/s - 3.8
18:00
I kthjellët
17°
0
3 m/s - 2.9
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
2 m/s - 2.4
04 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0
3 m/s - 3
12:00
Me diell
22°
0
6 m/s - 5.7
18:00
I kthjellët
18°
0
5 m/s - 5.2
00:00
Pjesërisht me re
17°
0
5 m/s - 4.5
05 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
19°
0
5 m/s - 5.4
12:00
Me diell
21°
0
7 m/s - 7.2
18:00
I kthjellët
17°
0
6 m/s - 5.9
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
5 m/s - 4.5
06 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0
6 m/s - 5.7
12:00
Pjesërisht me re
20°
0
7 m/s - 6.7
18:00
I kthjellët
16°
0
6 m/s - 6

Stamboll

Stambolli, i njohur ndërkombëtarisht si İstanbul, është qyteti dhe porti më i madh i Turqisë. Është qendra kryesore kulturore, ekonomike dhe industriale në vendë. Me një popullsi prej rreth 14,8 milion banorë, është një nga qytetet më të populluara në botë.