Moti në Shtutgart

8 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-06
Clear sky I kthjellët
8°
2 m/s - lindje-juglindje
06-12
Clear sky I kthjellët
5°
1 m/s - jug-juglindje
12-18
Clear sky I kthjellët
16°
0 m/s - lindje-verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - veri-veriperëndim
9 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
12°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
8°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
0 m/s - lindje-verilindje
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
1 m/s - veri-verilindje
10 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
13°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
8°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
20°
1 m/s - verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
2 m/s - veri-verilindje
11 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - jug-juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - jug
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
0 m/s - lindje
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
2 m/s - lindje-verilindje
12 Prill E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
11°
2 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
2 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Cloudy I vrenjtur
21°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Cloudy I vrenjtur
16°
1 m/s - veri-veriperëndim
13 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
10°
1 m/s - jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
<1 mm
1 m/s - jugperëndim
14-20
Rain showers Shi
19°
2 mm
4 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
<1 mm
5 m/s - veri-veriperëndim
14 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
5°
2 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
3°
2 m/s - lindje
14-20
Clear sky I kthjellët
12°
3 m/s - lindje
20-02
Clear sky I kthjellët
9°
2 m/s - lindje-verilindje
15 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
4°
2 m/s - lindje-juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
5°
2 m/s - lindje-juglindje
14-20
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - lindje
20-02
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - veri
16 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
10°
3 m/s - jug-jugperëndim
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
13°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
2 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
1 m/s - verilindje
17 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
1 m/s - jug-juglindje

Shtutgart

Shtutgarti është kryeqyteti i shtetit gjerman të Baden-Württemberg në Gjermaninë jugperëndimore. Qyteti shtrihet në mes të Pyjeve të Zezë dhe Alpet Swabian në të ashtuquajturën gondolë Stuttgart, e cila përbëhet nga luginat e një numri të lumenjve dhe lumenjve që rrjedhin në lumë Neckar. Qyteti ka rreth 600,000 banorë, dhe është qyteti kryesor për një zonë metropolitane me mbi 3 milionë banorë.