Moti në Selanik

28 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
18:00
Pjesërisht me re
19°
0.5
3 m/s - 2.7
21:00
Pjesërisht me re
18°
0
3 m/s - 3
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
3 m/s - 2.9

Si parashihet të jetë moti në Zvicër?

2023-05-28 15:26:37
29 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0.1
2 m/s - 2.3
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.2
4 m/s - 4.4
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
2 m/s - 2.4
00:00
Pothuajse i kthjellët
18°
0
2 m/s - 1.9
30 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
2 m/s - 1.6
12:00
Pjesërisht me re
23°
0
5 m/s - 5.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
4 m/s - 3.6
00:00
Shi
18°
1.1
2 m/s - 2.1
31 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
19°
3.6
2 m/s - 2.1
12:00
Pjesërisht me re
22°
0.3
2 m/s - 2.1
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
1 m/s - 0.6
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0.1
1 m/s - 1.4
01 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
20°
0.3
1 m/s - 1
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.1
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
20°
0
1 m/s - 0.5
00:00
I kthjellët
18°
0
2 m/s - 2
02 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
20°
0.1
1 m/s - 1.1
12:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
4 m/s - 3.6
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
1 m/s - 0.8
00:00
Pjesërisht me re
18°
0
2 m/s - 2.3
03 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
25°
0
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
2 m/s - 1.7
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
2 m/s - 1.8
04 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
21°
2.6
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me shi
23°
0.8
2 m/s - 2.1
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
1 m/s - 0.7
00:00
Shi
19°
2.6
2 m/s - 1.6
05 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
19°
4.1
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
23°
0
2 m/s - 2.2
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
2 m/s - 1.5
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
2 m/s - 1.5
06 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
1 m/s - 0.9
12:00
Pjesërisht me re
23°
0
5 m/s - 5.2
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
3 m/s - 2.8

Selanik

Selaniku është i qyteti i dytë më i madh në Greqi dhe kryeqyteti i rajonit të Maqedonisë Qendrore, si dhe kryeqytet i Administratës së decentralizuar të Maqedonisë dhe Thrakisë. Selaniku është qendra e dytë më e madhe ekonomike, industriale, tregtare dhe politike e Greqisë.