Moti në Romë

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0
75.5%
3 m/s - 2.8
09:00
Pjesërisht me re
24°
0
47.4%
2 m/s - 1.9
12:00
Pothuajse i kthjellët
27°
0
40.8%
5 m/s - 5.1
15:00
Me diell
26°
0
39.1%
5 m/s - 4.6
18:00
I kthjellët
23°
0
51%
3 m/s - 3.4
21:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
79.1%
2 m/s - 2.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
89.5%
2 m/s - 1.9
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
18°
0
78.5%
1 m/s - 0.9
12:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
34.6%
4 m/s - 4
18:00
Pjesërisht me re
23°
0
54.3%
3 m/s - 2.8
00:00
Pjesërisht me re
17°
0
82.2%
3 m/s - 2.5
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0
57.8%
3 m/s - 3.2
12:00
Pjesërisht me re
28°
0
39.5%
5 m/s - 5.2
18:00
Pjesërisht me re
23°
0
69.7%
3 m/s - 2.9
00:00
Pjesërisht me re
18°
0
97.1%
1 m/s - 0.9
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
85%
2 m/s - 1.6
12:00
Me diell
31°
0
26.8%
2 m/s - 1.7
18:00
I kthjellët
26°
0
46.6%
3 m/s - 3.3
00:00
I kthjellët
19°
0
77.5%
1 m/s - 0.9
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
21°
0
65%
2 m/s - 1.8
12:00
Me diell
34°
0
27.1%
2 m/s - 1.6
18:00
I kthjellët
27°
0
45.4%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
21°
0
67.6%
2 m/s - 1.8
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
23°
0
62.8%
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
35°
0
23.7%
5 m/s - 5
18:00
Pjesërisht me re
31°
0
33.4%
2 m/s - 2
00:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
67.5%
1 m/s - 1.3
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
24°
0
54.2%
2 m/s - 1.9
12:00
Me diell
37°
0
20.3%
5 m/s - 4.8
18:00
I kthjellët
30°
0
31.2%
2 m/s - 2.1
00:00
I kthjellët
24°
0
48.4%
2 m/s - 1.8
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
50.3%
2 m/s - 1.8
12:00
Me diell
38°
0
16.7%
5 m/s - 5.3
18:00
I kthjellët
28°
0
51%
4 m/s - 3.7
00:00
I kthjellët
22°
0
83.9%
1 m/s - 1.3
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
23°
0
65.7%
2 m/s - 2.4
12:00
Me diell
35°
0
18.3%
1 m/s - 1.1
18:00
I kthjellët
28°
0
42%
4 m/s - 4.4
00:00
I kthjellët
22°
0
66.3%
1 m/s - 0.6

Romë

Roma është kryeqyteti i Italisë, kryeqyteti i rajonit Lacio dhe kryeqendra e Provincës së Romës. Me mbi 2.900.000 banorë në 1,285.3 km2 (496,3 sq mi), ajo është edhe qyteti më i madh dhe më i populluar i vendit. Qyteti është i vendosur në pjesën qendrore-perëndimore të gadishullit italian, në lumin Tiber.