Moti në Paris

23 Maj E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
15:00
Pjesërisht me re
17°
0.4
68.1%
3 m/s - 3.4
18:00
Pjesërisht me re
16°
0.3
73.2%
2 m/s - 2.2
21:00
Pjesërisht me re
13°
0.4
91.8%
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
95.7%
2 m/s - 2.1
24 Maj E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
11°
1.1
94.4%
1 m/s - 1.3
12:00
Shi
18°
4.9
69.6%
1 m/s - 1.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
75.3%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
11°
0
95.3%
2 m/s - 1.8
25 Maj E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
11°
0.6
91.3%
2 m/s - 1.5
12:00
Pjesërisht me re
19°
0.4
56.5%
1 m/s - 0.9
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
64.1%
2 m/s - 1.7
00:00
Pjesërisht me re
15°
0.1
80.8%
3 m/s - 2.8
26 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
15°
0.6
83.9%
4 m/s - 3.5
12:00
Pjesërisht me re
20°
0.4
67.6%
4 m/s - 4.3
18:00
Pjesërisht me re
19°
0.1
61%
3 m/s - 3.1
00:00
Pjesërisht me shi
13°
0.6
93.5%
2 m/s - 1.8
27 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
13°
0.7
92.4%
1 m/s - 0.5
12:00
Shi
17°
2.7
65.8%
3 m/s - 2.6
18:00
Pjesërisht me re
14°
0.2
77.8%
3 m/s - 2.5
00:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
93.3%
2 m/s - 2.1
28 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
10°
0.2
85.5%
3 m/s - 2.7
12:00
Pjesërisht me re
15°
0.2
59.7%
5 m/s - 4.8
18:00
Pjesërisht me shi
15°
0.5
71.7%
4 m/s - 4
00:00
Pjesërisht me re
13°
0.3
90.5%
2 m/s - 1.9
29 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
13°
0.2
90.8%
3 m/s - 3.1
12:00
Pjesërisht me re
17°
0.2
65.5%
3 m/s - 3.4
18:00
Pjesërisht me shi
17°
0.7
72.6%
2 m/s - 2.2
00:00
Shi i madh
14°
8.9
88.7%
3 m/s - 2.9
30 Maj E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi i madh
13°
5
93.5%
4 m/s - 3.6
12:00
Shi i madh
15°
5.2
85.8%
6 m/s - 5.5
18:00
Pjesërisht me re
14°
0.1
83.8%
3 m/s - 2.5
00:00
I kthjellët
10°
0
93.2%
2 m/s - 2.4
31 Maj E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
11°
0.6
85.1%
3 m/s - 2.5
12:00
Pjesërisht me re
17°
0.3
46.5%
7 m/s - 6.5
18:00
Pjesërisht me re
15°
0.1
61%
4 m/s - 3.7
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
82.2%
3 m/s - 3.3
01 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
10°
1.1
84.5%
4 m/s - 4.2
12:00
Shi
16°
1.8
60.8%
7 m/s - 7.2
18:00
Pjesërisht me re
15°
0
73.8%
5 m/s - 4.8

Paris

Parisi është kryeqyteti i shtetit të Francës dhe krahinës së Île-de-France (ishulli i Francës) dhe qyteti më i madh i Francës. Në tekstet e moçme latine Parisi emërohet edhe Lutetia apo Lutezia. Lumi Sena e ndan qytetin në një dy pjesë. Pjesa veriore dhe pjesa jugore (rive gauche „bregu i majtë“). Parisi zyrtarisht numëron 2.138.551 banorë.