Moti në Oslo

28 Maj E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
5 m/s - 5
18:00
I kthjellët
16°
0
5 m/s - 4.7
21:00
Pjesërisht me re
13°
0
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
9°
0
2 m/s - 1.9

Si parashihet të jetë moti në Zvicër?

2023-05-28 15:26:37
29 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
11°
0
2 m/s - 1.6
12:00
Pjesërisht me re
16°
0
4 m/s - 3.7
18:00
Pjesërisht me re
18°
0
4 m/s - 3.9
00:00
I kthjellët
13°
0
4 m/s - 3.6
30 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
13°
0
0 m/s - 0.2
12:00
Me diell
21°
0
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
19°
0
5 m/s - 4.8
00:00
Pjesërisht me re
14°
0
2 m/s - 1.9
31 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
16°
0
2 m/s - 2
12:00
Pothuajse i kthjellët
24°
0
3 m/s - 2.6
18:00
I kthjellët
24°
0
3 m/s - 3.4
00:00
I kthjellët
15°
0
3 m/s - 3.2
01 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
14°
0
4 m/s - 3.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
3 m/s - 2.9
18:00
I kthjellët
20°
0
3 m/s - 3
00:00
I kthjellët
11°
0
3 m/s - 2.6
02 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
10°
0
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
17°
0
2 m/s - 2.4
18:00
Pothuajse i kthjellët
18°
0
2 m/s - 2.3
00:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
1 m/s - 1.3
03 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
12°
0
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
20°
0
3 m/s - 2.6
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
3 m/s - 2.5
00:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
1 m/s - 1.3
04 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0
2 m/s - 1.8
12:00
Pjesërisht me re
20°
0
3 m/s - 2.6
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
3 m/s - 2.8
00:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
1 m/s - 1.1
05 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
1 m/s - 1.3
12:00
Pjesërisht me re
22°
0
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
4 m/s - 3.5
00:00
Pothuajse i kthjellët
12°
0
1 m/s - 1.4
06 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0
3 m/s - 2.6
12:00
Pjesërisht me re
20°
0
3 m/s - 2.7
18:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
3 m/s - 2.9
00:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
2 m/s - 2.1

Oslo

Osloja është kryeqyteti i Norvegjisë dhe komunë në qarkun Oslo. Ka një sipërfaqe 454 km² dhe popullsi 607292 banorë. Në këtë qytet banojnë edhe shqiptarë, shumica e tyre nga Kosova dhe Maqedonia.