Moti në Nju Jork

29 Maj E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
18:00
I kthjellët
24°
0
10 m/s - 9.5
21:00
I kthjellët
20°
0
9 m/s - 9.4
00:00
I kthjellët
16°
0
8 m/s - 7.7

Dhelpra sado që tregohet miqësore, në fund e tregon vesin e saj [Video]

2023-05-29 18:26:58
30 Maj E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
13°
0
6 m/s - 5.7
12:00
I kthjellët
14°
0
6 m/s - 5.9
18:00
I kthjellët
19°
0
9 m/s - 8.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
6 m/s - 5.6
31 Maj E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
3 m/s - 2.8
12:00
Pjesërisht me re
13°
0
4 m/s - 3.7
18:00
Pjesërisht me re
20°
0
5 m/s - 4.5
00:00
I kthjellët
16°
0
2 m/s - 2.1
01 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
12°
0
3 m/s - 2.7
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
3 m/s - 3.1
18:00
Pjesërisht me re
23°
0
3 m/s - 3.3
00:00
Pjesërisht me re
18°
0
2 m/s - 2.4
02 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0
2 m/s - 1.5
12:00
Pjesërisht me re
16°
0
1 m/s - 1.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
22°
0
5 m/s - 4.6
00:00
Pjesërisht me re
17°
0
3 m/s - 2.6
03 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
15°
0.1
3 m/s - 2.5
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
7 m/s - 6.6
18:00
I kthjellët
21°
0
6 m/s - 5.7
00:00
I kthjellët
14°
0
6 m/s - 5.7
04 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
11°
0
2 m/s - 2.1
12:00
I kthjellët
13°
0
4 m/s - 4
18:00
I kthjellët
22°
0
3 m/s - 3.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0
7 m/s - 7.4
05 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
13°
0
3 m/s - 2.7
12:00
Pothuajse i kthjellët
15°
0
1 m/s - 1.4
18:00
Pjesërisht me re
25°
0
4 m/s - 3.7
00:00
Pjesërisht me re
19°
0
5 m/s - 5.2
06 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me shi
19°
0.7
3 m/s - 2.5
12:00
Pjesërisht me re
18°
0.1
5 m/s - 5.3
18:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0.5
6 m/s - 6.2
00:00
I kthjellët
20°
0
5 m/s - 5
07 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
14°
0
2 m/s - 2
12:00
I kthjellët
14°
0
3 m/s - 3.3
18:00
Pjesërisht me re
22°
0.3
3 m/s - 3.4

Nju Jork

New York City, shkurt New York (shkurtesa: NYC ose NY), zyrtarisht Qyteti i Nju Jorkut (City of New York) për ta dalluar atë nga shteti i Nju Jorkut, në të cilin bën pjesë, është qyteti më i populluar në Shtetet e Bashkuara dhe qendra e zonës metropolitane të Nju Jorkut, porta krysore për emigracionin e ligjshëm në Shtetet e Bashkuara dhe një nga aglomeratët urbanë më të populluar në botë. Nju Jorku ushtron një ndikim të rëndësishëm në tregëti, financë, media, art, modë, kërkime shkencore, teknologji, arsim dhe argëtim. Në Nju Jork e ka selinë Organizata e Kombeve të Bashkuara, duke e bërë Nju Jorkun një qendër të rëndësishme për diplomacinë ndërkombëtare dhe kryeqytetin kulturor dhe financiar të botës.