Moti në Mynih‎

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
13°
0
75.5%
2 m/s - 2
09:00
Pjesërisht me re
17°
0.1
67.8%
4 m/s - 3.7
12:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
60.4%
2 m/s - 2.2
15:00
Me diell
18°
0
60.4%
4 m/s - 3.7
18:00
I kthjellët
16°
0
72.8%
3 m/s - 3.1
21:00
Pothuajse i kthjellët
13°
0
81.3%
3 m/s - 3.2
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
87.9%
3 m/s - 3.2
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
14°
1.9
79%
3 m/s - 3.4
12:00
Shi
15°
1.4
76.9%
4 m/s - 3.7
18:00
Shi
15°
1.9
85.8%
4 m/s - 3.8
00:00
Pjesërisht me re
13°
0.2
91.6%
3 m/s - 3
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0.1
92.6%
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
19°
0.1
59.5%
2 m/s - 2.1
18:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
66.7%
1 m/s - 1.1
00:00
I kthjellët
12°
0
94.2%
2 m/s - 1.7
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
16°
0
88.7%
1 m/s - 1.2
12:00
Reshje të lehta shiu
23°
0.5
54.1%
2 m/s - 2
18:00
I kthjellët
21°
0
79%
1 m/s - 1.4
00:00
Pjesërisht me re
14°
0
94.2%
2 m/s - 2
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
18°
0
81.6%
2 m/s - 2.1
12:00
Pjesërisht me re
28°
0
43.5%
3 m/s - 3.2
18:00
Pjesërisht me re
25°
0
73.7%
1 m/s - 1.2
00:00
I kthjellët
18°
0
89.1%
2 m/s - 2.2
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
19°
0
76%
3 m/s - 3.2
12:00
Shi
27°
2
52.3%
2 m/s - 1.8
18:00
Shi i madh
23°
10.8
70.5%
4 m/s - 3.5
00:00
I kthjellët
17°
0.2
95.9%
2 m/s - 2.2
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
18°
0.5
90%
1 m/s - 1.4
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.2
69.4%
2 m/s - 2
18:00
Pjesërisht me re
21°
0
80.9%
2 m/s - 2.2
00:00
I kthjellët
17°
0
95.1%
2 m/s - 2.3
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
19°
2
89.3%
2 m/s - 1.5
12:00
Pjesërisht me re
23°
0.1
75.6%
3 m/s - 2.5
18:00
Shi
24°
2.9
57.9%
6 m/s - 6
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0.1
80.3%
8 m/s - 7.6
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Reshje të lehta shiu
16°
0.6
81.5%
6 m/s - 5.7
12:00
Me diell
23°
0
52.5%
5 m/s - 5
18:00
Pothuajse i kthjellët
21°
0
67.5%
2 m/s - 1.7
00:00
Pothuajse i kthjellët
17°
0
76.7%
3 m/s - 3.4

Mynih‎

Mynihu është një qytet në juglindje të Gjermanisë. Ai është dhe kryeqyteti i landit të Bavarisë (gjerm. Bayern). Me rreth 1.3 milion banorë, Mynihu radhitet për nga madhësia e qyteteve gjermane në vendin e tretë pas Berlinit dhe Hamburgut.