Moti në Milano

27 Shkurt E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
18:00
Shi i madh
9°
6.7
92.9%
2 m/s - 1.6
21:00
Shi i madh
8°
5.5
90.2%
3 m/s - 3.3
00:00
Shi
8°
4
89.5%
2 m/s - 2.1

Fëmijët që pinë pije energjike janë më të ndjeshëm ndaj çrregullimeve mendore

2024-02-27 15:32:52
28 Shkurt E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
8°
0.2
90.5%
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
13°
0
70.5%
3 m/s - 3.4
18:00
Pjesërisht me re
10°
0
86.1%
2 m/s - 2.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
8°
0
91.2%
3 m/s - 3.4
29 Shkurt E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
6°
0
85.7%
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
14°
0.5
63.7%
2 m/s - 2.1
18:00
Shi
11°
3.8
88.7%
3 m/s - 3.4
00:00
Shi
9°
2
97.7%
2 m/s - 2.1
01 Mars E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
9°
3.9
91.6%
3 m/s - 3.1
12:00
Shi i madh
10°
5.3
91%
2 m/s - 2.2
18:00
Pjesërisht me shi
8°
0.8
88.8%
2 m/s - 1.8
00:00
Pjesërisht me re
7°
0.2
94.6%
1 m/s - 1.2
02 Mars E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me shi
5°
0.8
98.8%
1 m/s - 0.6
12:00
Shi i madh
12°
8.8
74.5%
3 m/s - 2.7
18:00
Shi
9°
1.7
94.8%
4 m/s - 4
00:00
Shi i madh
8°
8.5
89%
5 m/s - 4.7
03 Mars E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi i madh
8°
6.6
92.7%
7 m/s - 7.2
12:00
Shi i madh
9°
10.2
90.3%
9 m/s - 8.5
18:00
Shi i madh
9°
8.5
91.7%
8 m/s - 8
00:00
Pjesërisht me re
6°
0
92.8%
4 m/s - 3.8
04 Mars E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
3°
0
93.9%
2 m/s - 1.6
12:00
I kthjellët
12°
0
54.1%
2 m/s - 1.9
18:00
Pjesërisht me re
7°
0.1
75.4%
2 m/s - 2.2
00:00
Pjesërisht me re
6°
0.1
85%
2 m/s - 2.4
05 Mars E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
5°
0.1
90.3%
2 m/s - 1.6
12:00
Pjesërisht me re
11°
0
68%
1 m/s - 1
18:00
Pjesërisht me re
8°
0
83.9%
2 m/s - 2.2
00:00
I kthjellët
3°
0
85.9%
3 m/s - 2.6
06 Mars E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
3°
0
71.7%
2 m/s - 2.2
12:00
Me diell
15°
0
36.5%
0 m/s - 0.2
18:00
I kthjellët
8°
0
63.9%
3 m/s - 2.6
00:00
I kthjellët
3°
0
75.7%
2 m/s - 1.5
07 Mars E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
I kthjellët
3°
0
76.8%
3 m/s - 3
12:00
I kthjellët
13°
0
50.7%
3 m/s - 2.6
18:00
I kthjellët
8°
0
74%
3 m/s - 2.8

Milano

Milano është qyteti i dytë më i madh i Italisë, kryeqyteti i Provincës së Milanos dhe rajonit të Lombardisë në Italinë Veriore. Milano ka rreth 1,3 milion banorë, provinca e Milanos ka rreth 3,1 milion banorë dhe zona metropolitane jetojnë rreth 7 milion banorë.