Moti në Cyrih

22 Janar E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
09:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 1.1
12:00
Pjesërisht me re
1°
0
1 m/s - 0.6
18:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 0.9
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 1
23 Janar E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 1.3
12:00
I kthjellët
5°
0
4 m/s - 3.9
18:00
Pothuajse i kthjellët
0°
0
2 m/s - 2
00:00
Pjesërisht me re
-1°
0
1 m/s - 1.4
24 Janar E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-1°
0
0 m/s - 0.2
12:00
I kthjellët
2°
0
1 m/s - 1
18:00
Pothuajse i kthjellët
1°
0
1 m/s - 1.1
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
0 m/s - 0.2
25 Janar E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-2°
0
0 m/s - 0.4
12:00
I kthjellët
5°
0
1 m/s - 0.5
18:00
I kthjellët
2°
0
1 m/s - 0.8
00:00
I kthjellët
-2°
0
1 m/s - 1.3
26 Janar E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
-4°
0
2 m/s - 1.6
12:00
I kthjellët
5°
0
1 m/s - 0.5
18:00
Pjesërisht me re
-2°
0
2 m/s - 2.1
00:00
Pjesërisht me re
-2°
0
1 m/s - 0.9
27 Janar E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-2°
0
1 m/s - 1.2
12:00
Pjesërisht me re
2°
0
1 m/s - 0.8
18:00
Pjesërisht me re
-3°
0.1
2 m/s - 1.6
00:00
Borë
-1°
2
2 m/s - 2.1
28 Janar E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Borë
-1°
1.6
2 m/s - 1.5
12:00
Reshje të lehta bore
1°
0.7
2 m/s - 2
18:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 0.6
00:00
Pjesërisht me re
-4°
0
2 m/s - 1.8
29 Janar E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
-3°
0
1 m/s - 0.8
12:00
Pjesërisht me re
2°
0
1 m/s - 1.1
18:00
Pjesërisht me re
0°
0
1 m/s - 1.4
00:00
Pjesërisht me re
0°
0
2 m/s - 1.5
30 Janar E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
0°
0
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
5°
0
2 m/s - 1.6
18:00
Pjesërisht me re
4°
0
1 m/s - 0.9
00:00
Pjesërisht me re
2°
0
1 m/s - 0.7

Cyrih

Zyrihu (gjer: Zürich) është qytet më i madh në Zvicër (banorë 366.145 sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2004 ; hapësira e qytetit 1.091.732 km²) dhe kryeqytet i kantonit të Zürich. Qyteti është qendër tregtare dhe biznesi në Zvicer, dhe llogaritet njëri nga dy qytetet globale (krahas Zhenevës).