Moti në Berlin

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
14°
0.4
65.5%
4 m/s - 3.5
09:00
Pjesërisht me re
18°
0.4
54.7%
4 m/s - 4
12:00
Pjesërisht me re
17°
0
62.1%
5 m/s - 5.1
15:00
Pjesërisht me re
17°
0
63.2%
5 m/s - 5.4
18:00
Pjesërisht me re
18°
0
62%
4 m/s - 4.2
21:00
Pjesërisht me re
15°
0
70.6%
4 m/s - 3.8
00:00
Pjesërisht me re
13°
0
79.2%
4 m/s - 3.7
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
17°
3.8
70%
5 m/s - 4.5
12:00
Pothuajse i kthjellët
19°
0
67.3%
7 m/s - 7.1
18:00
Pjesërisht me re
19°
0
51.1%
3 m/s - 2.8
00:00
Pothuajse i kthjellët
11°
0
81.6%
3 m/s - 2.5
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
15°
0
66.9%
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
22°
0
36.8%
6 m/s - 5.9
18:00
Pothuajse i kthjellët
20°
0
53.1%
2 m/s - 1.7
00:00
I kthjellët
12°
0
84.6%
3 m/s - 2.5
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
17°
0
68.3%
2 m/s - 1.8
12:00
Me diell
26°
0.4
41.7%
4 m/s - 4.3
18:00
Shi
19°
1.2
77.5%
1 m/s - 1.2
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
93%
2 m/s - 1.7
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
19°
0
77%
2 m/s - 2.2
12:00
Pjesërisht me re
27°
0.2
46.4%
3 m/s - 2.9
18:00
Shi i madh
25°
8.6
54.1%
2 m/s - 1.6
00:00
Pothuajse i kthjellët
18°
0
91.1%
2 m/s - 1.9
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
21°
0.2
84.7%
3 m/s - 3.4
12:00
Reshje të lehta shiu
26°
0.5
53.8%
6 m/s - 5.8
18:00
Pjesërisht me re
21°
0.2
71.7%
4 m/s - 4.1
00:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0.1
86%
2 m/s - 2.1
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
17°
0.4
70.2%
7 m/s - 7
12:00
Pjesërisht me re
18°
0
54.1%
6 m/s - 6
18:00
I kthjellët
18°
0
51.2%
3 m/s - 3.4
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
81.4%
2 m/s - 1.9
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
15°
0
64.4%
3 m/s - 2.5
12:00
Pjesërisht me re
23°
0
44.5%
4 m/s - 3.6
18:00
Shi i madh
23°
12.2
49.1%
5 m/s - 5.1
00:00
Shi
18°
4.3
89%
4 m/s - 3.6
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Shi
16°
1.4
95%
7 m/s - 6.7
12:00
Pothuajse i kthjellët
23°
0
50.6%
7 m/s - 7.2
18:00
Pjesërisht me re
22°
0
59.5%
2 m/s - 1.5
00:00
Pjesërisht me re
18°
0
61.2%
5 m/s - 4.6

Berlin

Berlini është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Gjermanisë, si dhe një nga 16 shtetet (land) e saj. Me një popullsi prej rreth 3.7 milion, Berlini është qyteti i dytë më i populluar në Bashkimin Europian dhe zona e shtatë më e populluar urbane në Bashkimin Europian.