Moti në Athinë

14 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pjesërisht me re
28°
0
44%
4 m/s - 4
09:00
Pjesërisht me re
35°
0
22.6%
7 m/s - 6.8
12:00
Pjesërisht me re
35°
0
19.8%
7 m/s - 6.5
15:00
Pothuajse i kthjellët
34°
0
10.3%
8 m/s - 7.5
18:00
I kthjellët
27°
0
47.6%
5 m/s - 4.6
21:00
I kthjellët
26°
0
48%
3 m/s - 2.8
00:00
I kthjellët
23°
0
54%
3 m/s - 3.1
15 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
26°
0
41.5%
3 m/s - 2.8
12:00
Me diell
31°
0
32.2%
6 m/s - 5.9
18:00
I kthjellët
26°
0
43.6%
5 m/s - 4.8
00:00
I kthjellët
23°
0
54.7%
2 m/s - 1.8
16 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
26°
0
37.6%
2 m/s - 1.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
32°
0
28.4%
5 m/s - 5.1
18:00
I kthjellët
27°
0
47.8%
2 m/s - 2.3
00:00
Pjesërisht me re
24°
0
41.9%
2 m/s - 1.7
17 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
28°
0
32.9%
1 m/s - 1
12:00
Me diell
33°
0
23.7%
4 m/s - 4.2
18:00
I kthjellët
28°
0
39.9%
1 m/s - 1.2
00:00
I kthjellët
25°
0
45.7%
2 m/s - 1.7
18 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
28°
0
39.1%
2 m/s - 1.6
12:00
Pothuajse i kthjellët
33°
0.3
29.4%
3 m/s - 2.6
18:00
I kthjellët
29°
0
29.1%
3 m/s - 2.8
00:00
I kthjellët
24°
0
51.2%
2 m/s - 1.7
19 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
27°
0
39.5%
3 m/s - 2.9
12:00
Me diell
32°
0
26.6%
6 m/s - 5.6
18:00
I kthjellët
28°
0
35.2%
2 m/s - 2.3
00:00
I kthjellët
25°
0
47.5%
2 m/s - 2.2
20 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
28°
0
35.6%
1 m/s - 1.4
12:00
Me diell
34°
0
18.8%
5 m/s - 5.3
18:00
I kthjellët
29°
0
27.3%
2 m/s - 1.5
00:00
I kthjellët
23°
0
43.3%
2 m/s - 2
21 Qershor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
30°
0
37.6%
3 m/s - 2.9
12:00
Me diell
36°
0
22.1%
6 m/s - 5.7
18:00
I kthjellët
32°
0
30%
3 m/s - 3.1
00:00
I kthjellët
26°
0
41.8%
2 m/s - 2
22 Qershor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Lagështia
Era
06:00
Me diell
32°
0
31.1%
3 m/s - 3.2
12:00
Me diell
38°
0
19.7%
5 m/s - 5.1
18:00
I kthjellët
33°
0
28.5%
2 m/s - 1.5
00:00
I kthjellët
26°
0
45.6%
2 m/s - 2.3

Athinë

Athina është kryeqyteti i Greqisë. E vendosur në Evropën Juglindore, Athina është një qendër të fuqishme ekonomike, kulturore dhe administrative të vendit. Ajo mori emrin e vet nga perëndesha Athena që ishte perëndesha e luftës. Athina sot është një qytet modern dhe i famshëm, si në antikitet ishte një qytet-shtet i fuqishëm dhe një qendër e madhe e kulturës, është një qytet historik në Evropë. Ajo është e njohur në mbarë botën për monumentet e saj historike që kanë mbijetuar, edhe pse pjesërisht, me shekuj.