Moti në Antalya

15 Nëntor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Heavy rain Shi i madh
16°
1 mm
3 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Heavy rain Shi i madh
16°
11 mm
3 m/s - veriperëndim
12-18
Heavy rain Shi i madh
18°
6 mm
2 m/s - veri-veriperëndim
18-24
Cloudy I vrenjtur
18°
1 m/s - veri-veriperëndim
16 Nëntor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
2 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
16°
4 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
24°
3 m/s - veri
18-24
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
17 Nëntor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
15°
2 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
23°
0 m/s - jug-juglindje
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
2 m/s - jug
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - veri
18 Nëntor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Cloudy I vrenjtur
16°
3 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
2 m/s - veri-veriperëndim
19 Nëntor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
13°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
15°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
15°
2 m/s - veri-veriperëndim
20 Nëntor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
12°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
14°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
14°
2 m/s - veri-veriperëndim
21 Nëntor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
12°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
13°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
15°
2 m/s - veri
22 Nëntor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
11°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
13°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - jug
21-03
Clear sky I kthjellët
14°
2 m/s - veri
23 Nëntor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
11°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
13°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - jug-jugperëndim
21-03
Fair Pothuajse i kthjellët
14°
2 m/s - veri-veriperëndim
24 Nëntor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
13°
2 m/s - veri-veriperëndim

Antalya

Antalya ka verë të nxehtë dhe të thatë dhe dimër të butë dhe me shi. Rreth 300 ditë të vitit është me diell. Temperatura mesatare e detit është midis 16 °C në dimër dhe 27 °C në verë. Temperatura e lartë e regjistruar ka arritur në 45 °C në korrik, ndërsa më e ulëta u regjistrua në shkurt me −4 °C.