Lajme nga Botë

Imazhe mahnitës që dëshmojnë se përse natyra është kaq e bukur dhe mistike
09Kor
Imazhe mahnitës që dëshmojnë se përse natyra është kaq e bukur dhe mistike

Shoqëria Kombëtare Audubon ka shpallur fituesit më të mirë të Fotografisë për vitin 202...

India dhe Kina, këtë muaj udhëtojnë drejt Marsit
09Kor
India dhe Kina, këtë muaj udhëtojnë drejt Marsit

Krateri  82 km i gjerë ndodhet në pjesën veriore të planetit të kuq, në jug të dun...

Mutacion i ri ndihmon koronavirusin të përhapet më shpejt
08Kor
Mutacion i ri ndihmon koronavirusin të përhapet më shpejt

Ekziston një mutacion gjenetik i virusit SarsCov2 që tani është bërë pandemik dhe i cil...