Moti në Vjenë

21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Clear sky I kthjellët
17°
2 m/s - veri-veriperëndim
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - veri-veriperëndim
06-12
Rain Shi
15°
1 mm
2 m/s - veriperëndim
12-18
Rain showers Shi
20°
2 mm
1 m/s - verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
2 m/s - lindje
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
19°
1 m/s - veri
06-12
Cloudy I vrenjtur
17°
1 m/s - veriperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
26°
1 m/s - verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
1 m/s - veri-verilindje
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
1 m/s - veri
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - veri
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
3 m/s - juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - jug-juglindje
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
1 m/s - jug-juglindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
23°
2 m/s - jug-juglindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
4 m/s - juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - lindje
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
1 m/s - lindje-juglindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
22°
2 m/s - juglindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
31°
4 m/s - juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - juglindje
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
1 m/s - jug-juglindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
23°
2 m/s - juglindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
32°
5 m/s - juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
3 m/s - jug-juglindje
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
1 m/s - juglindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
23°
3 m/s - juglindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
32°
7 m/s - jug-juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
4 m/s - jug-juglindje
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
23°
2 m/s - juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
3 m/s - juglindje
14-20
Cloudy I vrenjtur
33°
6 m/s - jug-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
4 m/s - jug-juglindje
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
23°
2 m/s - perëndim
08-14
Light rain Shi
23°
<1 mm
4 m/s - perëndim
14-20
Light rain Shi
23°
<1 mm
6 m/s - perëndim
20-02
Rain Shi
19°
4 mm
5 m/s - perëndim-veriperëndim
31 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthjellët
18°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
17°
4 m/s - perëndim-veriperëndim

Vjenë

Viena është kryeqyteti i Austrisë dhe poashtu një shtet federal (gjermanisht Bundesland). Më 2011 Viena kishte mbi 1.700.000 banorë dhe është pra qyteti me popullsinë më të madhe në Austri. Në Vienë e kanë qendrën shumë organizata ndërkombëtare si OPEC, OSBE, ONEA dhe OKB (përkrah New York-ut dhe Gjenevës).