Moti në Stamboll

21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Clear sky I kthjellët
17°
3 m/s - verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
17°
3 m/s - lindje-verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
4 m/s - verilindje
18-24
Fair Pothuajse i kthjellët
19°
4 m/s - verilindje
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - veri-verilindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
4 m/s - verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
6 m/s - verilindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
5 m/s - verilindje
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
3 m/s - veri-verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
3 m/s - verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
20°
5 m/s - verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
20°
6 m/s - verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
16°
3 m/s - verilindje
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
2 m/s - verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - verilindje
15-21
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
6 m/s - verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
16°
3 m/s - verilindje
25 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
2 m/s - verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
17°
2 m/s - verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
21°
5 m/s - veri-verilindje
21-03
Fair Pothuajse i kthjellët
16°
3 m/s - verilindje
26 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
3 m/s - veri-verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
20°
5 m/s - veri-verilindje
21-03
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
2 m/s - verilindje
27 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Fair Pothuajse i kthjellët
14°
2 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
16°
2 m/s - lindje-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - veri-verilindje
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
2 m/s - verilindje
28 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
2 m/s - verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
3 m/s - verilindje
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
3 m/s - verilindje
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
3 m/s - verilindje
29 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
3 m/s - verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
3 m/s - verilindje
15-21
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
3 m/s - verilindje
21-03
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - verilindje
30 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
2 m/s - verilindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - verilindje

Stamboll

Stambolli, i njohur ndërkombëtarisht si İstanbul, është qyteti dhe porti më i madh i Turqisë. Është qendra kryesore kulturore, ekonomike dhe industriale në vendë. Me një popullsi prej rreth 14,8 milion banorë, është një nga qytetet më të populluara në botë.