Moti në Selanik

21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - lindje-juglindje
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
25°
0 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - lindje-verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
32°
2 m/s - veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
32°
4 m/s - jug
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
1 m/s - verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - lindje-verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
32°
1 m/s - veriperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
31°
3 m/s - jug-jugperëndim
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
26°
0 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthjellët
33°
2 m/s - lindje-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
34°
2 m/s - lindje-juglindje
21-03
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - lindje-juglindje
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - lindje-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
33°
2 m/s - juglindje
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - juglindje
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - lindje-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
34°
1 m/s - lindje-verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - juglindje
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - lindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
1 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
31°
3 m/s - jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - juglindje
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - lindje-verilindje
09-15
Fair Pothuajse i kthjellët
26°
0 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
29°
3 m/s - jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - jug-juglindje
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - lindje
09-15
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
0 m/s - lindje-verilindje
15-21
Fair Pothuajse i kthjellët
29°
3 m/s - jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - jug-juglindje
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - lindje-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
25°
0 m/s - lindje-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
30°
3 m/s - jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - jug
31 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - lindje-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - jug-juglindje

Selanik

Selaniku është i qyteti i dytë më i madh në Greqi dhe kryeqyteti i rajonit të Maqedonisë Qendrore, si dhe kryeqytet i Administratës së decentralizuar të Maqedonisë dhe Thrakisë. Selaniku është qendra e dytë më e madhe ekonomike, industriale, tregtare dhe politike e Greqisë.