Moti në Romë

20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-06
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - jugperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - lindje-verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
1 m/s - perëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
28°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
1 m/s - lindje-verilindje
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
18°
1 m/s - lindje-verilindje
12-18
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
1 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
30°
4 m/s - jug-jugperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - juglindje
08-14
Cloudy I vrenjtur
25°
2 m/s - jug-juglindje
14-20
Clear sky I kthjellët
31°
5 m/s - jug
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
4 m/s - jug-jugperëndim
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
33°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - jugperëndim
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
23°
3 m/s - veri-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
2 m/s - verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
33°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - jugperëndim
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
35°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
24°
1 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthejllët
26°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
36°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - jugperëndim
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
24°
0 m/s - lindje-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
37°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
31°
4 m/s - jug

Romë

Roma është kryeqyteti i Italisë, kryeqyteti i rajonit Lacio dhe kryeqendra e Provincës së Romës. Me mbi 2.900.000 banorë në 1,285.3 km2 (496,3 sq mi), ajo është edhe qyteti më i madh dhe më i populluar i vendit. Qyteti është i vendosur në pjesën qendrore-perëndimore të gadishullit italian, në lumin Tiber.