Moti në Oslo

16 Shtator E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
04-06
Clear sky I kthjellët
9°
3 m/s - perëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
8°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Clear sky I kthjellët
13°
4 m/s - perëndim-veriperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
15°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
17 Shtator E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
9°
1 m/s - perëndim-veriperëndim
06-12
Clear sky I kthjellët
5°
0 m/s - lindje-juglindje
12-18
Fair Pothuajse i kthejllët
11°
4 m/s - veri
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
13°
2 m/s - veri
18 Shtator E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
9°
4 m/s - veri
06-12
Clear sky I kthjellët
7°
1 m/s - veri
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
15°
3 m/s - veri
20-02
Clear sky I kthjellët
9°
2 m/s - veriperëndim
19 Shtator E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
2 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
6°
2 m/s - veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
2 m/s - veriperëndim
20-02
Cloudy I vrenjtur
9°
2 m/s - veri
20 Shtator E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
7°
1 m/s - jugperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
8°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Cloudy I vrenjtur
15°
3 m/s - jugperëndim
20-02
Cloudy I vrenjtur
13°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
21 Shtator E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
11°
2 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
2 m/s - jug
22 Shtator E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
2 m/s - perëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
4 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
23 Shtator E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
13°
2 m/s - verilindje
08-14
Cloudy I vrenjtur
12°
2 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Cloudy I vrenjtur
14°
2 m/s - jug
24 Shtator E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
13°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
12°
2 m/s - veriperëndim
14-20
Cloudy I vrenjtur
17°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Cloudy I vrenjtur
14°
2 m/s - jug-juglindje
25 Shtator E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
13°
2 m/s - jug

Oslo

Osloja është kryeqyteti i Norvegjisë dhe komunë në qarkun Oslo. Ka një sipërfaqe 454 km² dhe popullsi 607292 banorë. Në këtë qytet banojnë edhe shqiptarë, shumica e tyre nga Kosova dhe Maqedonia.